De coronaprotocollen van de Nederlandse bisschoppen hebben nogal voor beroering gezorgd. De bisschoppen nemen hun verantwoordelijkheid om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken. Andere gelovigen voelen zich echter onthand en wanhopig: de kerkelijke protocollen zijn niet voor iedereen helder en volgbaar.

Daarom, als speciale service naar de Nederlandse rooms-katholiek, en natuurlijk voor iedereen die zich in het geheim zo voelt, klommen Eric van den Berg, Peter van Zoest en ikzelf in de pen voor het schrijven van een wel heel handig praktisch hulpmiddel aan: het Lexicon katholieke coronabegrippen. Onmisbaar voor elke gelovige die in het Coronatijdperk overeind wil blijven staan.

We verhelderen begrippen als ‘hostiehuiver’ en ‘virgulazalving’. Weet u niet wat de H. Reserve is? Geen nood, het lexicon weet raad. Altijd al willen weten wat eredienstangst is? Kijk gewoon in het lexicon onder de ‘E’. Wilt u weten of u ook last hebt van ‘wijwatervrees’? Download het gratis lexicon.

Omdat wij deze service zo belangrijk vinden, willen we er ook geen geld aan verdienen. Het lexicon is dan ook gratis te downloaden. Dat is € 0! Net zoveel als de lucht die je inademt, en precies zoveel als Gods genade jou kost. Downloaden dat lexicon en LEZEN MAAR.