Wil je leren schrijven voor een journalistiek medium? De snelle manier waarop de media vaak inhaken op trage vragen; hoe ga je daar als aankomend theoloog of religiewetenschapper mee om? In twee zaterdagen nemen Simone Ooms, Frank Bosman en Tijs van den Brink je mee in de wondere wereld van de media.

De eerste dag krijg je een gedegen journalistieke schrijfworkshop zodat je een goed artikel voor een krant, tijdschrift of website leert schrijven. De tweede dag oefen je hoe je als geïnterviewde om kunt gaan met lastige vragen. Later op de dag krijgen de deelnemers gezelschap van Tijs van den Brink, bekend presentator van EO-radio- en televisieprogramma’s. Hij gaat de in de ochtend ingeoefende interviewvaardigheden aan een praktijktekst onderwerpen. Daarnaast geeft hij praktische tips & trucs voor wie zich in de media staande probeert te houden. Superhandig als je bijvoorbeeld je afstudeerproject onder de aandacht wilt brengen!

De cursus wordt gegeven in de sfeervolle Abdij van Berne, Abdijstraat 49 5473 AD Heeswijk.

Dag 1: zaterdag 5 oktober van 10:00 uur tot 15:00 uur (graag zelf laptop meenemen)

Dag 2: zaterdag 26 oktober 10:00 tot 15:00 uur

Prijs: 85 euro inclusief lunches. Schrijf je naar aanleiding van de cursus één of meerdere artikelen die gepubliceerd kunnen worden op katholiek.nl? Dan betaal je slechts 75, 55 of 30 euro! De cursus is uitsluitend in zijn geheel te volgen. Meer informatie en aanmelden: s.ooms@bernemedia.com