BN/de Stem

Forum voor Vrijheid


Ik ga een partij oprichten. En met die partij ga ik meedoen aan de Tweede Kamerverkiezingen komend voorjaar. Ik noem de partij ‘Forum voor Vrijheid’. Niet dat ik precies weet wat die woorden betekenen, maar het klinkt wel bad-ass.

Als wij Nederland overnemen, en met uw steun kunnen we dat, dan gaan we Nederland ontchristenen. Dat betekent: geen asielzoekers erbij, en al helemaal niet uit christelijke landen. Een verbod op alle christelijke uitingen in publieke ruimten. Dus geen kruisjes meer om. Bijbels mogen niet langer verkocht worden. En speciale eenheden van het Nederlandse leger zullen onaangekondigde invallen doen in woonhuizen waar een Bijbel vermoed wordt.

Kerken worden gesloten, eventueel omgebouwd tot supermarkt, maar anders gesloopt. Bovendien moeten radicale christenen preventief worden opgesloten in een aantal kampen op de Veluwe waar ze via arbeid en heropvoeding zullen worden genezen van hun zieke ideeën.

Voorts willen wij voor alle burgers de belastingen verlagen, de lonen laten stijgen, en elke werkende Nederlander krijgt € 1000 bonus. Universiteiten en hogescholen worden onder strenge curatele gezet, om te voorkomen dat er nog links wordt nagedacht. Bedrijven krijgen subsidie voor het afschaffen van maatschappelijk verantwoord ondernemen. En Nederlandse banken krijgen zonder mee overheidsbescherming bij eventueel faillissement.

Extra geld wordt uitgetrokken voor onderzoek naar buitenaardse beschavingen, die we vervolgens zullen dwingen om een groot ruimteschild om de aarde te bouwen ten einde deze vuile indringers te kunnen weghouden van onze zuurbetaalde banen, vrouwen en dochters.

O ja, en op alle snelwegen van Nederland zal 150 km/uur gereden mogen worden. De lichamen van deze extra verkeersdoden, die dit ongetwijfeld gaat opleveren, zullen toevallen aan de staat, zodat deze hun organen kan gaan verhandelen, of op kweek kan zetten voor de creatie van nieuwe blonde supermensen met de neiging hun rechterarm omhoog te werpen.

En wie het niet met ons eens is, sturen we in speciale vliegtuigen de grens over, bemand door Argentijnse piloten. Willen we meer of minder christenen? Minder? Dat gaan we regelen. Samen. Stem daarom op Forum voor Vrijheid. Let’s make ons land great again.

Bron: BN/de Stem

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s