Reclames

De goddelijke Boomsma


Holy Soda hits the jackpot. Het nieuwste reclamefilmpje van het frisdrankenmerk is binnen een week al hun best gekeken commercial ooit. Dit is niet in de laatste plaats te danken aan de aanwezigheid van de biseksueel aantrekkelijke halfgod Arie Boomsma, ooit EO-presentator, tegenwoordig werkzaam bij de KRO.


Omdat het ene frisdrankmerk volstrekt inwisselbaar met een willekeurig ander merk schakelt Holy Soda dus Boomsma in om hun healthy hipster shizzle te slijten. ‘Pure Goodness,’ kirt Boomsma terwijl hij vruchten opvangt in zijn shirt en vervolgens een sloot water over zich heen krijgt. Arie Wet T-Shirt Competition Boomsma is dan genoodzaakt zijn shirt uit te trekken, zijn geëpileerde wasboordje aan de wereld tonend.

Over water lopen

De aardigste scène zit op het einde met een vette knipoog naar Boomsma’s evangelisch verleden. Lurkend aan een flesje Holy Soda merkt onze halfgod niet dat hij vanaf het tropisch eiland de zee is opgelopen. Inderdaad: hij loopt over het water. En getrouw het Bijbels verhaal van Mt. 14,22-36 valt hij er pardoes in op het moment dat hij zich bewust is van de natuurkundige onmogelijkheid van zijn actie.

Leuk? Mwah. Intelligent? Nee, niet echt. Jammer.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s